Redigera eller ta bort en anteckning

Alla anteckningar som du har sparat visas i fönstret Anteckningar. Du kan redigera informationen om en anteckning som du har sparat. Du kan också ta bort en anteckning om den inte längre behövs.

Så här redigerar eller tar du bort en anteckning i Windows eller Mac

1. Gör något av följande:

• Klicka på Norton Identity Safe -ikonen på ditt skrivbord eller i aktivitetsfältet i Windows.

• På en Mac går du till Program -mappen för att starta Norton Identity Safe.

2. Klicka på fliken Anteckningar i huvudfönstret till Norton Identity Safe.

3. Klicka på den anteckning som du vill redigera eller ta bort.

Du kan använda alternativet Sortera efter för att hitta en anteckning snabbare. Du kan även söka efter en anteckning direkt i rutan Sök i ditt valv.

4. Gör något av följande:

• Om du vill redigera en anteckning klickar du på Redigera i fönstret som öppnas och utför de ändringar som krävs. Klicka sedan på Spara.

• Om du vill ta bort en anteckning klickar du på Ta bort i fönstret som visas och klickar sedan på Ja i varningen.

5. Klicka på Spara.

Så här redigerar eller tar du bort en anteckning i Android eller iOS

1. Logga in till Norton Identity Safe-appen.

2. Tryck på Anteckningar på skärmen Mitt valv.

3. Tryck på den anteckning som du vill redigera eller ta bort.

Du kan även söka efter en anteckning i sökrutan.

4. Gör något av följande:

• Om du vill redigera en anteckning trycker du på den redigeringsikon som finns i det övre högra hörnet av skärmen, gör de ändringar som krävs och trycker sedan på markeringsikonen.

• Om du vill ta bort en anteckning trycker du på Ta bort anteckningen i det nedre högra hörnet av skärmen och bekräftar borttagningen i varningsdialogen. Baserat på din inställning kan du ombes att uppge ett valvlösenord för att avsluta borttagningen.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v71133078_identity_safe_standalone_1_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 28/09/2015