Om import-/exportinställningar

Du kan exportera uppgifterna i Norton Password Manager av säkerhetsskäl, för att återställa data eller om du vill överföra Norton Password Manager-data till en ny enhet. Säkerhetskopierade filer sparas som .DAT-filer eller .CSV-filer.

Import-/exportalternativet finns enbart tillgängligt i Windows.

Det går inte att återställa lösenordet till valvet. Symantec rekommenderar därmed att du säkerhetskopierar data i valvet med jämna mellanrum. När du aktiverar funktionen Automatisk säkerhetskopiering skapas säkerhetskopior av ditt valv automatiskt och lagras lokalt på din enhet. Det går att komma åt säkerhetskopiorna av valvet under Användare\<Användarnamn>\Mina dokument\Norton Password Manager-säkerhetskopior\<Norton kontonamn>.

Du kan skydda de säkerhetskopierade filerna med ett lösenord. Symantec rekommenderar att du använder ett lösenord för att hålla dina Norton Password Manager-data skyddade. Lösenordet för säkerhetskopiorna behöver inte vara samma som det för Password Manager. Om du har aktiverat automatisk säkerhetskopiering skyddas de säkerhetskopierade filerna automatiskt av lösenordet till valvet. Du måste ange ditt lösenord när du importerar Norton Password Manager-data som säkerhetskopierats tidigare.

Du kan importera dina Norton Password Manager-data från filen som du säkerhetskopierade tidigare.

Du kan även ta bort uppgifterna efter att de har importerats.

Du kan utföra följande med hjälp av fönstret Importera/exportera :

Importera

Det går att importera data från den säkerhetskopierade filen.

När du importerar Norton Password Manager-data kan du välja mellan följande alternativ:

• Sammanfoga importerade data med befintliga data.

• Ersätt befintliga data med importerade data.

Exportera

Du kan säkerhetskopiera Norton Password Manager-data i filformaten .DAT eller .CSV. Välj något av följande:

• Säkerhetskopiera formatet för Password Manager - DAT-fil

• Oformaterad text - CSV-fil (endast inloggningar och anteckningar)

Du bör säkerhetskopiera alla dina Norton Password Manager-data med jämna mellanrum. När du exporterar data anger du ett lösenord så att Norton Password Manager-data inte kan missbrukas.

Automatisk säkerhetskopiering

Ditt valv har säkerhetskopierats automatiskt och lagras lokalt på din enhet. Använd det här alternativet genom att markera Aktivera automatiska säkerhetskopior.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v71133077_identity_safe_standalone_1_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 21/08/2018