Om import-/exportinställningar

Du kan exportera uppgifterna i Norton Identity Safe av säkerhetsskäl, för att återställa data eller om du vill överföra Norton Identity Safe-data till en ny enhet. Säkerhetskopierade filer sparas som .DAT-filer eller .CSV-filer.

Import-/exportalternativet finns enbart tillgängligt i Windows.

Det går inte att återställa lösenordet till valvet. Symantec rekommenderar därmed att du säkerhetskopierar data i valvet med jämna mellanrum. När du aktiverar funktionen Automatisk säkerhetskopiering skapas säkerhetskopior av ditt valv automatiskt. Det går att komma åt säkerhetskopiorna av valvet under Användare\<Användarnamn>\Mina dokument\Norton Identity Safe säkerhetskopior\<Norton kontonamn>.

Du kan skydda de säkerhetskopierade filerna med ett lösenord. Symantec rekommenderar att du använder ett lösenord för att hålla dina Norton Identity Safe-data skyddade. Lösenordet för säkerhetskopiorna behöver inte vara samma som det för Identity Safe. Om du har aktiverat automatisk säkerhetskopiering skyddas de säkerhetskopierade filerna automatiskt av lösenordet till valvet. Du måste ange ditt lösenord när du importerar Norton Identity Safe-data som säkerhetskopierats tidigare.

Du kan importera dina Norton Identity Safe-data från filen som du säkerhetskopierade tidigare.

Du kan även ta bort uppgifterna efter att de har importerats.

Du kan utföra följande med hjälp av fönstret Importera/exportera :

Importera

Det går att importera data från den säkerhetskopierade filen.

När du importerar Norton Identity Safe-data kan du välja mellan följande alternativ:

• Sammanfoga importerade data med befintliga data.

• Ersätt befintliga data med importerade data.

Exportera

Du kan säkerhetskopiera Norton Identity Safe-data i filformaten .DAT eller .CSV. Välj något av följande:

• Säkerhetskopieringsformat för Identity Safe - DAT-fil

• Oformaterad text - CSV-fil (endast inloggningar och anteckningar)

Du bör säkerhetskopiera alla dina Norton Identity Safe-data med jämna mellanrum. När du exporterar data anger du ett lösenord så att Norton Identity Safe-data inte kan missbrukas.

Automatisk säkerhetskopiering

Ditt valv har säkerhetskopierats automatiskt och lagras lokalt på din enhet. Använd det här alternativet genom att markera Aktivera automatiska säkerhetskopior.

< Tillbaka

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.