Lägga till wallet

Wallet är inte tillgänglig på Android-enheter.

Du kan skapa en wallet för att automatiskt fylla i bank- eller kreditkortsuppgifter när du gör ekonomiska transaktioner online. I walleten kan du lägga till uppgifter för ditt kort, bankkonto eller en betalning. Under finansiella transaktioner på nätet, baserat på det betalningsläge du väljer, fyller Identity Safe automatiskt i uppgifterna i respektive fält. Om du exempel väljer betalning via kreditkort fyller Identity Safe automatiskt i alla de kreditkortsuppgifter som krävs.

Om du har mer än ett kreditkort kan du skapa flera betalningar med olika uppsättningar information. När du besöker en betalningswebbplats kan du välja någon av de betalningar som du har skapat för att genomföra betalningen.

Du kan även skapa namnlösa betalningar som du kan använda på okända webbplatser där du inte gärna vill lämna ut personlig information. Namnlösa betalningar visar ingen ledtråd till finansiella data, så att du kan använda dem på okända webbplatser på ett säkert sätt.

Du kan inte skapa namnlösa betalningar i Windows.

Så här lägger du till en wallet i Windows eller Mac

1. Gör något av följande:

• Klicka på Norton Identity Safe -ikonen på ditt skrivbord eller i aktivitetsfältet i Windows.

• På en Mac går du till Program -mappen för att starta Norton Identity Safe.

2. Klicka på fliken Wallet i Norton Identity Safe-huvudfönstret.

3. Klicka på den nedrullningsbara listan högst upp i fönstret och välj Ny betalning.

4. Ange de önskade uppgifterna i fönstret SKAPA BETALNING.

Du kan välja betalningstyp, exempelvis Kreditkort eller Bankkonto. De fält som finns i fönstret SKAPA BETALNING ändras beroende på vilken betalningstyp du väljer.

Fältet Faktureringsadress har listor med adresserna som du redan lagrat. Du kan välja en adress från listan för betalningen som du skapar.

5. Klicka på Spara.

Så här lägger du till en wallet i iOS

1. Logga in till Norton Identity Safe-appen.

2. Tryck på Wallet på skärmen Mitt valv.

3. Tryck på plusikonen överst på skärmen.

4. Ange de uppgifter som krävs i avsnittet Skapa ny betalning.

5. Tryck på markeringsikonen.

Du kan lägga till denna wallet bland dina favoriter.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v71133076_identity_safe_standalone_1_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 28/09/2015