Uppdatera lösenordet för inloggning

För att ha bästa säkerhet ska du byta lösenord regelbundet. Du kan hålla dina inloggningsuppgifter i Identity Safe uppdaterade varje gång du byter lösenord för en webbsida. Den uppdaterade informationen fylls automatiskt i nästa gång du besöker den webbsida som är kopplad till denna inloggning.

Du kan också uppdatera din nya inloggningsinformation i Identity Safe när du är på en webbsida. Identity Safe frågar om du vill uppdatera dina inloggningsuppgifter.

Uppdatera lösenordet för en inloggning

1. Gå till den webbsida för vilken du vill ändra lösenordet.

2. Rensa det automatiskt ifyllda lösenodet.

3. Skriv in det nya lösenordet och klicka på knappen eller länken som loggar in dig.

Norton Identity Safe sparar automatiskt inloggningsuppgifterna.

För att uppdatera lösenordet för en inloggning med Norton Identity Safe

1. Öppna webbläsaren och välj menyn Öppet valv/Stängt valv i Norton Toolbar.

Menyn Stängt valv visas om du har loggat ut från ditt online-valv: du måste mata in ditt lösenord igen till ditt online-valv för att komma åt dina data i valvet.

2. Under menyn Öppen valv, välj Inställningar, och klicka sedan på Redigera inloggningar.

Du kan också redigera dina inloggningar i huvudsidan för Norton Identity Safe, under avsnittet Inloggningar, genom att välja redigeringsikonen under den inloggning som du vill ändra.

3. Under fönstret Redigera inloggningar, i sektionen Detaljer, klicka på länken Visa bredvid rutan Lösenord.

Fönstret Bekräfta lösenord för Identity Safe öppnas. Fönstret öppnas endast om du har ändrat säkerhetsnivån för Identity Safe till Begär lösenord innan inloggningsuppgifter fylls i i fönstret Lösenord och säkerhet.

4. Gör följande i fönstret Bekräfta lösenordet för Identity Safe :

• Skriv ditt Identity Safe-lösenord i rutan där det står Skriv in lösenordet.

• Klicka på Bekräfta.

5. Ange det nya lösenordet i rutan Lösenord i fönstret Redigera inloggningar.

6. Klicka på Stäng.

7. Klicka på Ja i bekräftelserutan.

Om Inloggning till Norton Identity Safe

Hantera inloggningar

Spara inloggningar

Ändra användarnamn och lösenord.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v71133075_identity_safe_standalone_1_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 30/07/2012