Ändra användarnamn och lösenord.

Med Norton Identity Safe kan du ändra användarnamnet och lösenordet för inloggningarna som du har sparat. Den uppdaterade informationen fylls i automatiskt nästa gång du besöker samma webbsida.

Ändra användarnamnet

1. Öppna webbläsaren och välj menyn Öppet valv/Stängt valv i Norton Toolbar.

Menyn Stängt valv visas om du har loggat ut från ditt online-valv: du måste mata in ditt lösenord igen till ditt online-valv för att komma åt dina data i valvet.

2. Under menyn Öppen valv, välj Inställningar, och klicka sedan på Redigera inloggningar.

Du kan också redigera dina inloggningar i huvudsidan för Norton Identity Safe, under avsnittet Inloggningar, klicka på redigera över den inloggning som du vill ändra.

3. I fönstret Redigera inloggningar går du till Inloggningar och markerar webbplatsen som du vill ändra användarnamnet för.

4. Klicka på Ändra intill rutan Användarnamn under Detaljer.

5. Skriv in det nya användarnamnet i dialogrutan Användarnamn i rutan Ange nytt användarnamn.

6. Klicka på OK.

7. Klicka på Stäng i fönstret Redigera inloggningar.

Ändra lösenordet

1. Öppna webbläsaren och välj menyn Öppet valv/Stängt valv i Norton Toolbar.

Menyn Stängt valv visas om du har loggat ut från ditt online-valv: du måste mata in ditt lösenord igen till ditt online-valv för att komma åt dina data i valvet.

2. Under menyn Öppen valv, välj Inställningar, och klicka sedan på Redigera inloggningar.

3. Under Inloggningar i fönstret Redigera inloggningar markerar webbplatsen som du vill ändra lösenordet för.

4. Klicka på Visa intill rutan Lösenord under Detaljer.

Fönstret Bekräfta lösenord för Identity Safe öppnas. Fönstret öppnas endast om du har ändrat säkerhetsnivån för Identity Safe till Begär lösenord innan inloggningsuppgifter fylls i i fönstret Lösenord och säkerhet.

5. Gör följande i fönstret Bekräfta lösenordet för Identity Safe :

• Skriv ditt Identity Safe-lösenord i rutan där det står Skriv in lösenordet.

• Klicka på Bekräfta.

6. Ange det nya lösenordet i rutan Lösenord i fönstret Redigera inloggningar.

7. Klicka på Stäng.

8. Klicka på Ja i bekräftelserutan för att spara ändringarna.

Om Inloggning till Norton Identity Safe

Hantera inloggningar

Spara inloggningar

Uppdatera lösenordet för inloggning

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v71133074_identity_safe_standalone_1_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 30/07/2012