Spara inloggningar

Med Identity Safe kan du spara inloggningarna både manuellt och automatiskt. Med hjälp av inloggningarna är det enkelt och säkert att fylla i inloggningsfälten på webbplatserna som du besöker. Använd Autofyll -alternativet och låt Identity Safe fylla i inloggningsuppgifterna nästa gång du besöker webbplatsen. Om du har sparat flera inloggningar för samma webbplats låter Identity Safe dig välja en särskild inloggning för webbplatsen. I det här fallet är det inloggningen som sparades senast som används vid autofyllning. Om du vill logga in med en annan inloggning, välj önskad inloggning från informationsfältet.

Du måste vara inloggad i Identity Safe för att kunna spara de inloggningar som du använder på en webbplats. Om lösenordsfältet eller användarnamnet är tomt frågar inte Identity Safe om du vill spara inloggningen.

Inloggningarna sparas automatiskt som standard. Ändra den här inställningen enligt följande:

• I Windows från Norton Identity Safe-huvudfönstret, klicka på Inställningar > Webbsöknings -fliken > konfigurera alternativet Spara mina inloggningsuppgifter när jag loggar in på en webbplats. Du kan välja Alltid, Nej eller Fråga. Alltid är valt som standard.

• För Android, från Norton Identity Safe-appen, tryck på App-knappen > Inställningar > Valv > Inloggningar & lösenord > avmarkera eller markera Spara mina inloggningsuppgifter när jag loggar in på en webbplats.

• För iOS, från Norton Identity Safe-appen, tryck på App-knappen > Inställningar > Valv > flytta knappen Spara inloggningar automatiskt till På- eller Av-läget.

Du kan få åtkomst till alla inloggningsfunktioner som du har sparat i Identity Safe för en webbplats även efter det att produkten har slutat gälla.

Att spara en inloggning

1. Gå till webbplatsen för vilken du vill spara din inloggning.

2. Ange inloggningsuppgifterna och klicka sedan på alternativet eller länken som loggar in dig.

Identity Safe sparar automatiskt dina inloggningsuppgifter när du anger dem första gången.

Så här sparar du ytterligare inloggningar till en webbplats

1. Gå till den webbplats som du vill spara ytterligare en inloggning för.

Dina inloggningsuppgifter visas automatiskt på webbplatsen.

2. Ta bort de inloggningsuppgifter som visas på webbplatsen.

3. Skriv in de nya inloggningsuppgifterna och klicka sedan på knappen eller länken för att logga in.

4. Från meddelandet Vill du ersätta din sparade inloggning för den här sidan?, klicka på Spara nu.

Det här meddelandet visas endast för den första ytterligare inloggningen som du sparar för samma webbplats.

5. I meddelandet Namnge den här inloggningen, klicka på Spara. Norton Identity Safe ger den här inloggningen ett namn som standard. Om du vill ändra på namnet, radera texten och skriv in ett nytt namn.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v71133073_identity_safe_standalone_1_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 26/10/2015