Redigera eller ta bort inloggningar

Alla inloggningar som du har sparat visas på fliken Inloggningar. Du kan redigera informationen om inloggningarna som du har sparat. Du kan också ta bort en inloggning om den inte längre behövs.

Så här redigerar du eller tar bort en inloggning i Windows eller Mac

1. Gör något av följande:

• Klicka på ikonen Norton Identity Safe på ditt skrivbord eller i aktivitetsfältet i Windows.

• I Mac startar du Norton Identity Safe i katalogen Program.

2. Klicka på fliken Inloggningar i huvudfönstret till Norton Identity Safe.

3. Klicka på den inloggning som du vill redigera eller ta bort.

Du kan använda alternativet Sortera efter för att hitta en inloggning snabbare. Du kan även söka direkt efter en inloggning i rutan Sök i ditt valv.

4. Gör något av följande:

• Om du vill redigera en inloggning klickar du på Redigera i fönstret som öppnas och utför de ändringar som krävs. Klicka sedan på Spara.

• Om du vill ta bort en inloggning klickar du på Ta bort i fönstret som visas och klickar sedan på Ja i varningen.

Så här redigerar eller tar du bort en inloggning i Android eller iOS

1. Logga in till appen Norton Identity Safe

2. Tryck på Inloggningar på skärmen Mitt valv.

3. Tryck på den inloggning som du vill redigera eller ta bort.

Du kan även söka efter en inloggning i sökrutan.

4. Gör något av följande:

• Om du vill redigera en inloggning trycker du på den redigeringsikon som finns i det övre högra hörnet av skärmen, gör de ändringar som krävs och trycker sedan på markeringsikonen.

• Om du vill ta bort en inloggning trycker du på Ta bort inloggningen i det nedre högra hörnet av skärmen och bekräftar borttagningen i varningsdialogen. Baserat på din inställning kan du ombes att uppge ett valvlösenord för att avsluta borttagningen.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v71133070_identity_safe_standalone_1_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 28/09/2015