Exportera Identity Safe-data.

Du kan exportera uppgifterna i Identity Safe av säkerhetsskäl, för dataåterställning eller för att du vill överföra dem till en annan dator.

Du måste validera ditt lösenord till valvet för att kunna exportera dina Identity Safe-uppgifter.

Du har följande alternativ när du exporterar Identity Safe-uppgifter:

Filformat

Här kan du välja vilket filformat säkerhetskopiorna ska vara i.

Följande alternativ finns:

• Säkerhetskopieringsformat för Identity Safe

Om du vill säkerhetskopiera dina Identity Safe-uppgifter i DAT-format.

• Oformaterad text (csv-fil, endast inloggningar och meddelanden)

Om du vill säkerhetskopiera dina Identity Safe-uppgifter i .CSV-format. Du kan inte exportera kortuppgifterna i valvet i det här formatet.

Symantec rekommenderar att du säkerhetskopierar dina Identity Safe-uppgifter i säkerhetskopieformatet för Identity Safe eftersom det ger bättre skydd.

Exportera mina data till

Här kan du ange var du vill att Identity Safe-uppgifterna ska säkerhetskopieras.

Du kan skriva platsen eller bläddra till platsen och skriva filnamnet med tilläggen dat eller csv.

Lösenord (valfritt)

Här kan du ställa in ett lösenord för säkerhetskopiefilen.

Du måste ange detta lösenord när du vill återskapa säkerhetskopierade data. Symantec rekommenderar att du anger ett lösenord för att skydda dina uppgifter från missbruk. Du kan ange ett lösenord som skiljer sig från ditt lösenord för Identity Safe.

Om du exporterar dina Identity Safe-data i csv-format så inaktiveras fälten Lösenord.

Bekräfta

Här bekräftar du lösenordet som du angivit.

Om du exporterar dina Identity Safe-data i csv-format så inaktiveras fälten Lösenord.

Om import-/exportinställningar

Exportera Identity Safe-data

Importera Identity Safe-data

Skapa Norton Identity Safe-molnvalv

Tack!

Tack för att du använder Norton Support.

< Tillbaka

Denna lösning gjorde det enkelt för mig att hantera mitt problem.

Ja Nej

Hjälp oss att förbättra denna lösning.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

Vad vill du göra nu?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v70635090_identity_safe_standalone_1_sv_se
Operativsystem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 08/08/2013