Webbplatsen är inte säker

Symantec har analyserat webbplatsen och bedömt att den inte är säker att besöka. Det kan hända att skadliga program installeras på din dator från den här webbplatsen.

Den webbplats du besöker kan innehålla datorhot, identitetshot och olägenhetsfaktorer. Exempel på datorhot och identitetshot är virus, trojaner och maskar. Några exempel på olägenhetsfaktorer är popupfönster, hackarverktyg, skämtprogram, spårningsprogram, missledande program och oönskade program. Dessa hot kan angripa datorn och kan innebära att skadlig kod installeras utan din tillåtelse. Du kan se antalet datorhot, identitetshot och olägenhetsfaktorer i popupfönstret Webbplatssäkerhet.

Symantec rekommenderar att du inte besöker denna sida. Klicka på Fullständig rapport om du vill få mer information om webbplatsen.

Du kan också använda den här länken för att skicka feedback om webbplatsen och läsa vad andra Norton-kunder har skrivit.

Om skydd på nätet

Om Norton Identity Safe

Söka på nätet med Norton Safe Search

Tack!

Tack för att du använder Norton Support.

< Tillbaka

Denna lösning gjorde det enkelt för mig att hantera mitt problem.

Ja Nej

Hjälp oss att förbättra denna lösning.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

Vad vill du göra nu?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v70601667_identity_safe_standalone_1_sv_se
Operativsystem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 08/08/2013