Importera Identity Safe-data

Du kan importera Identity Safe-uppgifter från en säkerhetskopierad fil. Du kan även importera Identity Safe-uppgifter från en flyttbar profil.

Vid import måste filstorleken vara större än 15 MB för .CSV-filer och 35 MB för .NPM-filer.

När du importerar Identity Safe-uppgifter har du följande alternativ:

• Samla ihop importerad data i ditt molnvalv.

• Du kan ersätta de Identity Safe-uppgifter som finns i ditt valv med de uppgifter som du importerar.

Du har följande alternativ när du importerar Identity Safe-data:

Importera mina data från:

Här kan du bläddra fram sökvägen till den fil som du vill importera Identity Safe-uppgifter från.

Om du ansluter en extern lagringsenhet med en flyttbar profil får du följande alternativ:

• Flyttbar profil (Enhet: Enhet:\)

Välj det här alternativet om du vill importera Identity Safe-data från den flyttbara profilen till molnvalvet.

• Säkerhetskopierad fil

Välj det här alternativet om du vill importera Identity Safe-uppgifter från en fil som du tidigare har säkerhetskopierat.

Lösenord

Här anger du lösenordet.

Du måste skriva in det lösenord som du angav när du säkerhetskopierade uppgifterna. Om du vill importera uppgifter från din flyttbara profil anger du lösenordet till din flyttbara profil.

Medan data importeras:

Välj importalternativ:

Följande alternativ finns:

• Sammanfoga med befintliga data

Låter dig samla ihop importerade Identity Safe-data till molnvalvet. När du samlar ihop data kommer den importerade datan att läggas till redan sparad data.

• Ersätt befintliga data

Låter dig ersätta importerade Identity Safe-data till molnvalvet. När du ersätter data kommer den importerade datan att skrivas över redan sparad data.

De här alternativen visas bara när du importerar Identity Safe-data från en säkerhetskopieringsfil.

Ta bort ursprungliga data efter sammanfogning

Identity Safe-uppgifterna tas bort från den flyttbara profilen när importen är genomförd.

Det här alternativet visas bara när du importerar data från en flyttbar profil.

Om import-/exportinställningar

Importera Identity Safe-data

Exportera Identity Safe-data

Om säkerhetsinställningar

Tack!

Tack för att du använder Norton Support.

< Tillbaka

Denna lösning gjorde det enkelt för mig att hantera mitt problem.

Ja Nej

Hjälp oss att förbättra denna lösning.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

Vad vill du göra nu?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v70600116_identity_safe_standalone_1_sv_se
Operativsystem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 09/07/2013