Skapa ett Norton Account

I Norton Identity Safe kan du skapa ett molnvalv där du sparar dina Identity Safe-data. Dina Identity Safe-data lagras online via ditt Norton Account. Du kan endast skapa ett molnvalv för varje Norton-konto. Du måste logga in på ditt Norton Account om du vill skapa ett molnvalv. Om du inte har något Norton Account kan du skapa ett i fönstret Skapa ett Norton Account.

Via länken Sekretesspolicy längst ned i fönstret kan du visa mer information om användning av Norton Account.

I fönstret Skapa ett Norton Account finns följande alternativ:

Land/Region

Här väljer du land eller region.

Förnamn

Här anger du ditt förnamn.

Efternamn

Här anger du ditt efternamn.

E-postadress

Här anger du den e-postadress som du vill registrera med ditt Norton Account.

Skriv in e-postadressen en gång till

Här bekräftar du e-postadressen genom att ange den igen.

Lösenord

Här anger du ett lösenord för ditt nya Norton Account.

Skriv in lösenordet en gång till

Här bekräftar du lösenordet genom att ange det igen.

Skicka produktuppdateringar, erbjudanden och nyhetsbrev om säkerhet via e-post till mig

Markera det här alternativet om du vill få e-postmeddelanden om produktuppdateringar, erbjudanden och nyhetsbrev om säkerhet.

Kom ihåg lösenordet

Du kan komma åt ditt Norton Account även efter omstart eller utloggning från datorn.

Alternativet är markerat som standard.

Logga in till ett befintligt Norton Account

Du kan logga in på ett befintligt Norton Account och stänga fönstret Skapa ett Norton Account.

Registrera mig

Här registrerar du ett nytt Norton Account.

Skapa ett Norton-konto

Skapa Norton Identity Safe-molnvalv

Om Norton Identity Safe

Tack!

Tack för att du använder Norton Support.

< Tillbaka

Denna lösning gjorde det enkelt för mig att hantera mitt problem.

Ja Nej

Hjälp oss att förbättra denna lösning.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

Vad vill du göra nu?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v70600089_identity_safe_standalone_1_sv_se
Operativsystem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 08/08/2013