Öppna valvet

Norton Identity Safe ger dig möjlighet att logga in på Identity Safe med Norton Toolbar i din webbläsare.

Välj följande alternativ i fönstret Öppna valv :

Skriv in lösenord

Här anger du Identity Safe-lösenordet för molnvalv.

Visa lösenordsledtråd

Ger dig åtkomst till lösenordsledtråden som du angav när du konfigurerade ditt molnvalv.

Öppna valvet

Här kan du logga in på ditt molnvalv.

Logga alltid ut från Identity Safe för att hålla dina Identity Safe-data säkra när du är borta från datorn.

Du hittar ett meddelande längst ned i fönstret Öppna valvet där du uppmanas att logga in på ditt Norton Account. Om du redan är inloggad på ditt Norton Account väljer du något av alternativen Logga ut eller Byt användare. När du klickar på alternativet Ändra användare öppnas fönstret Logga in på Norton Account. I det här fönstret kan du logga in på ett annat Norton Account.

Om Norton Identity Safe

Skapa Norton Identity Safe-molnvalv

Redigera eller ta bort inloggningar

Lägga till wallet

Tack!

Tack för att du använder Norton Support.

< Tillbaka

Denna lösning gjorde det enkelt för mig att hantera mitt problem.

Ja Nej

Hjälp oss att förbättra denna lösning.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

Vad vill du göra nu?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v70600080_identity_safe_standalone_1_sv_se
Operativsystem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 08/08/2013