Ställa in ditt konto för Norton Identity Safe

Norton Identity Safe hjälper dig att hantera känslig information och förbättrar säkerheten när du gör transaktioner på Internet. Med de olika funktionerna i Identity Safe kan du på ett säkert sätt lagra dina personliga uppgifter såsom adress, inloggningsuppgifter, lösenord och kontokortsuppgifter.

Identity Safe ger dig en säker lagring för följande:

• inloggningsuppgifter som användarnamn och lösenord till e-postkonton

• Personlig information som adress, födelsedatum och passnummer.

• kontokortsuppgifter såsom kortnummer och utgångsdatum.

Fönstret Ställa in ditt konto för Norton Identity Safe ger dig möjlighet att validera dina Norton Account-inloggningsuppgifter för att skapa ett molnvalv. Det lokaliserar ditt Norton Account baserat på den e-postadressen som du angivit.

Du har följande alternativ i fönstret Ställa in ditt konto för Norton Identity Safe :

E-postadress

Här ser du den e-postadress du använde när du skapade ditt Norton Account.

Lösenord

Här anger du det lösenord du använde när du skapade ditt Norton Account.

Glömt lösenordet?

Här hämtar du lösenordet för ditt Norton Account.

Om du har glömt lösenordet för ditt Norton Account kan du få ett tillfälligt lösenord genom att klicka på länken Har du glömt lösenordet?. Det måste vara samma e-postadress som du angav när du registrerade ditt Norton Account. Symantec skickar ett tillfälligt lösenord till din e-postadress. Du måste återställa lösenordet när du har loggat in på ditt Norton Account.

Ändra e-postadress

Här kan du ändra din e-postadress.

Nästa

Här loggar du in på ditt Norton Account.

Du måste logga in på ditt Norton Account om du vill skapa ett molnvalv.

Om Norton Identity Safe

Skapa Norton Identity Safe-molnvalv

Skapa ett Norton-konto

Om säkerhetsinställningar

Tack!

Tack för att du använder Norton Support.

< Tillbaka

Denna lösning gjorde det enkelt för mig att hantera mitt problem.

Ja Nej

Hjälp oss att förbättra denna lösning.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

Vad vill du göra nu?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v70596070_identity_safe_standalone_1_sv_se
Operativsystem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 08/08/2013