Ställa in ditt konto för Norton Identity Safe

I Norton Identity Safe kan du skapa ett molnvalv där du sparar dina Identity Safe-data. Du måste logga in på ditt Norton Account om du vill skapa ett molnvalv. Dina Identity Safe-data lagras online via ditt Norton Account.

Du kan endast skapa ett molnvalv för varje Norton-konto. Om du redan har ett Norton Account loggar du in med dina inloggningsuppgifter.

Du har följande alternativ i fönstret Ställa in ditt konto för Norton Identity Safe :

E-postadress

Här anger du den e-postadress du använde när du skapade ditt Norton Account.

Nästa

Hittar ditt Norton Account som är kopplat till den e-postadress som angavs.

Om du inte har ett Norton Account, kommer Norton Identity Safe att automatiskt styra om dig till Skapa ett Norton Account.

Om Norton Identity Safe

Skapa ett Norton-konto

Tack!

Tack för att du använder Norton Support.

< Tillbaka

Denna lösning gjorde det enkelt för mig att hantera mitt problem.

Ja Nej

Hjälp oss att förbättra denna lösning.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

Vad vill du göra nu?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v70596069_identity_safe_standalone_1_sv_se
Operativsystem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 08/08/2013