Öppna online-valvet

Norton Identity Safe hjälper dig att hantera känslig information och förbättrar säkerheten när du gör transaktioner på Internet. Med de olika funktionerna i Identity Safe kan du på ett säkert sätt lagra dina personliga uppgifter såsom adress, inloggningsuppgifter, lösenord och kontokortsuppgifter.

Med funktionen Identity Safe är det enkelt att använda Identity Safe-data när du befinner dig på resande fot. Du kan skapa ett molnvalv och spara dina data i molnvalvet. Du kan komma åt dina känsliga Identity Safe-data från vilken Internetansluten dator som helst.

Du kan endast skapa ett molnvalv för varje Norton-konto.

Välj följande alternativ i fönstret Öppna ditt online-valv :

Ange ditt Identity Safe-lösenord för att få åtkomst till dina sparade inloggningar

Här anger du Identity Safe-lösenordet för molnvalv.

Visa lösenordsledtråd

Ger dig åtkomst till ledtråden som du angav när du konfigurerade ditt Identity Safe-valv.

Öppna valvet

Här kan du logga in på ditt molnvalv.

Skapa nytt valv

Här återställer du ditt molnvalv och skapar ett nytt.

När ett molnvalv återställs tas data i molnvalvet bort permanent.

Om Norton Identity Safe

Skapa Norton Identity Safe-molnvalv

Redigera eller ta bort inloggningar

Lägga till wallet

Redigera eller ta bort en anteckning

Tack!

Tack för att du använder Norton Support.

< Tillbaka

Denna lösning gjorde det enkelt för mig att hantera mitt problem.

Ja Nej

Hjälp oss att förbättra denna lösning.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

Vad vill du göra nu?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v70596068_identity_safe_standalone_1_sv_se
Operativsystem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 08/08/2013