Redigera anteckningar

Avsnittet Redigera meddelanden i Norton Identity Safe hemsida hjälper dig att spara och hantera din känsliga personliga information. Om du har många olika id-nummer kan det vara svårt att hålla reda på dem. Redigera anteckningar lagrar all din känsliga information på ett säkert sätt och låter dig enkelt komma åt den när du är uppkopplad. I Redigera anteckningar kan du spara personnummer, körkortsnummer, försäkringsnummer och passnummer.

Du kan även spara privata konton, koder till kombinationslås, dokument, anteckningar, frequent flier-nummer, kontonummer, säkerhetsfrågor och ekonomisk och juridisk information.

Följande alternativ finns:

Titel

Här ser du en lista över alla anteckningar du har skapat.

Listan uppdateras när du sparar anteckningarna som du matat in under Information.

Information

Här kan du skriva in en titel på anteckningarna och information om anteckningarna som du sparar.

Skapa nya anteckningar

Skapa ny anteckning.

Spara

Sparar en ny anteckning.

Alternativet är endast tillgängligt när du redigerar eller skapar en anteckning.

Redigera anteckningar

Här kan du redigera anteckningar.

Ta bort anteckningar

Här kan du ta bort anteckningar.

Redigera eller ta bort en anteckning

Om säkerhetsinställningar

Om import-/exportinställningar

Tack!

Tack för att du använder Norton Support.

< Tillbaka

Denna lösning gjorde det enkelt för mig att hantera mitt problem.

Ja Nej

Hjälp oss att förbättra denna lösning.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

Vad vill du göra nu?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v70595364_identity_safe_standalone_1_sv_se
Operativsystem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 08/08/2013