Om webbläsarinställningar

Med hjälp av alternativen för Webbsökning i Norton Password Manager går det att konfigurera hur du vill att Password Manager ska fungera när använder internet.

Symantec rekommenderar att du behåller standardinställningarna för webbsökning.

Du kan använda alternativen Webbsökning för att göra följande:

• Ställ in Password Manager så att dina inloggningsuppgifter och adresser visas när du besöker en webbplats

• Aktivera respektive inaktivera automatisk ifyllning av dina inloggningsuppgifter när du besöker en webbplats

• Inaktivera eller aktivera webbläsarens lösenordshanterare

• Spara dina inloggningsuppgifter automatiskt när du besöker en webbplats

Om du vill komma åt inställningarna för Webbsökning på Windows i huvudfönstret för Norton Password Manager, klicka på ikonen inställningar, som symboliseras av ett kugghjul, och klicka sedan på fliken Webbsökning.

Följande alternativ finns:

Sparar inloggning

Här kan du konfigurera följande alternativ:

• Spara mina inloggningsuppgifter när jag loggar in på en webbplats : Du kan spara inloggningsuppgifterna för de webbplatser du besöker. Följande alternativ finns:

• Alltid

• Nej

• Ask

• Stäng av webbläsarens lösenordshanterare : Här kan du ange hur du vill att lösenordshanteraren i webbläsaren ska fungera. Följande alternativ finns:

• Ja

• Nej

• Ask

Informationsfält

Här kan du konfigurera följande alternativ:

• Visa mina inloggningar när jag har flera inloggningar för en webbplats : Visar dina inloggningsuppgifter varje gång du besöker en webbplats som det finns olika inloggningsuppgifter till.

• Visa mina alternativ för automatisk ifyllning varje gång jag besöker en sida med formulär : Adresserna visas varje gång du besöker en webbplats med formulär där du kan fylla i din personliga information.

• Be mig att öppna valvet : Ber dig att öppna valvet varje gång som du besöker en webbplats där det finns fält att fylla i.

Ifyllning

Fyll i mina inloggningsuppgifter automatiskt när jag besöker webbplatser : Dina inloggningsuppgifter fylls i automatiskt när du besöker en webbplats.

Fyll i automatiskt på sidor som innehåller säkerhetshot : Du kan ange hur du vill att Password Manager ska agera på webbplatser som innehåller säkerhetshot. Dina alternativ är följande:

• Ja

• Nej

• Ask

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v70595363_identity_safe_standalone_1_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 02/08/2018