Norton-menyn

Via Norton-menyn kan du komma åt de olika funktionerna Skydd mot nätfiske, Identity Safe och Norton Safe Web. Den lägger automatiskt till Norton-verktygsfältet i webbläsarna Internet Explorer, Firefox och Chrome när du installerar Norton Identity Safe.

I Norton-menyn finns följande alternativ tillgängliga:

Produktöversikt

Ger en snabb översikt över Norton Identity Safe. Du kan välja alternativet Nästa om du vill se de olika funktionerna i Norton Identity Safe och få en bättre förståelse av produkten.

Rapportera webbplats

Här kan du skicka en rapport till Symantec om den aktuella utvärderingen som skyddet mot nätfiske genomfört.

Inställningar

Öppna fönstret Webbsökningsalternativ.

Standardsökinställningar

Låter dig ta reda på hur du konfigurera standardsökmotorn i webbläsaren.

Mitt Norton Account

Öppnar webbplatsen https://account.norton.com.

I Norton Account kan du registrera produkten hos Symantec och hantera alla Norton-produkter på ett enda ställe.

Aktivera Norton Safe Share / Inaktivera Norton Safe Share

Här kan du aktivera eller inaktivera alternativet Dela.

Du kan dela webbplatsen med dina vänner via Facebook, Twitter, LinkedIn, Yahoo Mail, Hotmail eller Google Mail. Som standard är alternativet Dela aktiverat. Om du vill inaktivera Dela kan du använda alternativet Inaktivera Norton Safe Share.

Konfigurera Nätverksproxy

Ger dig tillgång till fönstret Inställningar för nätverksproxy.

När du använder en proxyserver för att ansluta till Internet måste du ange inställningarna för proxyservern.

I fönstret Inställningar för nätverksproxy kan du ange inställningar för automatisk konfiguration, proxyinställningar och inställningar för proxyserverautentisering. Med inställningarna för nätverksproxyn kan du ansluta till Internet medan du kör uppgifter, t.ex. aktiverar produkten eller tar del av supportalternativen.

Hjälp

Öppnar hjälpsidan för Norton-menyn.

Om Norton Identity Safe

Du kan se fönstret Om Norton Identity Safe.

Du kan uppdatera din Norton Identity Safe-produkt med länken Sök efter nya uppdateringar i fönstret About Norton Identity Safe.

Du kan också se Symantecs Licenspolicy i fönstret Om Norton Identity Safe.

Om Nortons verktygsfält

Aktivera eller inaktivera Norton-verktygsfältet eller Norton-verktygsfältsknappen

Om skydd på nätet

Tack!

Tack för att du använder Norton Support.

< Tillbaka

Denna lösning gjorde det enkelt för mig att hantera mitt problem.

Ja Nej

Hjälp oss att förbättra denna lösning.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

Vad vill du göra nu?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v70595362_identity_safe_standalone_1_sv_se
Operativsystem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 08/08/2013