Identity Safe har installerats

I Norton Identity Safe kan du skapa ett molnvalv för att spara känslig information inklusive dina kreditkortsuppgifter och lösenord. Du kan ställa in ett molnvalv genom att installera Norton Identity Safe. När du har skapat ett molnvalv visas fönstret Identity Safe har installerats.

Du kan ange Norton Safe Search som standardsökmotor för att förbättra din sökupplevelse på nätet. Du kan kontrollera om en webbplats är skadlig eller inte redan innan du öppnar webbplatsen. I Norton Safe Search används Ask.com för att ta fram sökresultat. Du får information om webbplatsens säkerhetsstatus, och Nortons bedömningsikon visas för varje resultat som sökmotorn genererar.

För att färdigställa inställningen, klicka på Komma igång längst ner i fönstret Identity Safe har installerats.

Om Norton Identity Safe

Om import-/exportinställningar

Skapa Norton Identity Safe-molnvalv

Om molnvalvet i Norton Identity Safe

Tack!

Tack för att du använder Norton Support.

< Tillbaka

Denna lösning gjorde det enkelt för mig att hantera mitt problem.

Ja Nej

Hjälp oss att förbättra denna lösning.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

Vad vill du göra nu?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v70595286_identity_safe_standalone_1_sv_se
Operativsystem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 08/08/2013