Identitetskort

Med Identity Safe kan du lägga till eller redigera ett kort. När du hanterar din privata information med Identity Safe behöver du inte oroa dig för identitetstjuvar eller program som kapar tangentbordet.

Med Identity Safe kan du mata in personlig information under följande kategorier:

Allmänt

Ger dig möjlighet att ange uppgifter som kortnamn, namn, kön samt födelsedatum. Du kan också ange ett lösenord och få extra säkerhet för ditt kort.

Om du öppnar kortet från en annan webbsida än din standardregion kanske fälten inte fylls i automatiskt på rätt sätt. Anta t ex att ditt kort har USA som standardregion men du befinner dig på en fransk webbsida. I detta fall måste du använda kortet med Frankrike som region för att fylla i webbformuläret.

Kontakt

Här kan mata in din kontaktinformation. Kontaktinformation innefattar din e-postadress, postadress och telefonnummer.

Kreditkort

Här kan mata in kreditkortsuppgifter. Standarduppgifter för kreditkortet, som korttyp, sista giltighetsdatum och kortnummer. Du kan inte ange ett kontokortsnummer som är längre än 16 siffror.

Av säkerhetsskäl visar inte Identity Safe det fullständiga kreditkortsnumret. Endast de fyra sista siffrorna visas.

Du kan även öppna fönstret Redigera identitetskort från Identity Safe -menyn i Nortons verktygsfält.

Lägga till wallet

Om säkerhetsinställningar

Om inloggningar

Om Anteckningar

Tack!

Tack för att du använder Norton Support.

< Tillbaka

Denna lösning gjorde det enkelt för mig att hantera mitt problem.

Ja Nej

Hjälp oss att förbättra denna lösning.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

Vad vill du göra nu?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v70595275_identity_safe_standalone_1_sv_se
Operativsystem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 08/08/2013