Skapa ett lösenord för ditt online-valv

Norton Identity Safe hjälper dig att hantera känslig information och förbättrar säkerheten när du gör transaktioner på Internet. Med de olika funktionerna i Norton Identity Safe kan du på ett säkert sätt lagra dina personliga uppgifter såsom adress, inloggningsuppgifter, lösenord och kontokortsuppgifter.

I Norton Identity Safe kan du skapa ett molnvalv där du sparar dina Identity Safe-data till ditt Norton Account. Du kan komma åt dina känsliga Identity Safe-data från vilken Internetansluten dator som helst.

Det här fönstret visas om det inte finns något molnvalv kopplat till ditt Norton Account.

Förutom att spara inloggningar, kort och anteckningar kan du även använda ditt molnvalv på följande sätt:

• Importera dina Identity Safe-uppgifter från en fil som du har säkerhetskopierat. Du kan också importera uppgifter som du har i en flyttbar profil från en äldre version av produkten till den nyaste versionen.

• Exportera Identity Safe-data till en dat-fil.

Du kan endast skapa ett molnvalv för varje Norton-konto.

Du kan använda följande alternativ i fönstret Skapa ett lösenord för ditt online-valv :

Skapa lösenord

Här skapar du ett lösenord för Identity Safe.

Du måste uppge ett starkt lösenord när du skapar ett molnvalv. Om du anger ett svagt lösenord kommer Identity Safe att uppmana dig att skapa ett starkt lösenord.

Identity Safe låter dig endast skapa ett molnvalv om du har ett starkt lösenord.

Bekräfta lösenord

Ger dig möjlighet att bekräfta ditt lösenord.

Lösenordsledtråd

Ber dig ange en ledtråd till lösenordet som kan användas i fall du skulle glömma bort det.

Skapa valv

Ger dig möjlighet att skapa ett molnvalv.

Skapa Norton Identity Safe-molnvalv

Exportera Identity Safe-data

Importera Identity Safe-data

Om molnvalvet i Norton Identity Safe

Om Norton Identity Safe

Tack!

Tack för att du använder Norton Support.

< Tillbaka

Denna lösning gjorde det enkelt för mig att hantera mitt problem.

Ja Nej

Hjälp oss att förbättra denna lösning.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

Vad vill du göra nu?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v70595087_identity_safe_standalone_1_sv_se
Operativsystem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 08/08/2013