Norton Identity Safe

Norton Identity Safe hjälper dig att hantera dina identiteter och säkra dina online-transaktioner.

Följande funktioner i Norton Identity Safe ger dig möjlighet att se känslig information:

Inloggningar

Du kan hantera din inloggningsinformation som inloggningsuppgifter till ditt bankkonto och användarnamn och lösenord för e-postkonton.

Kort

Ger dig möjlighet att hantera dina personuppgifter (exempelvis adresser, personnummer och kontokortsinformation).

Anteckningar

Ger dig möjlighet att hantera personlig information som som passnummer och personnummer.

Du kan lägga till dina Identity Safe-data genom att välja någon av ikonerna Kort, Inloggningar eller Anteckningar på höger sida av Norton Identity Safe-webbsidan.

Du kan ställa in Norton Identity Safe huvudsida som din startsida genom att använda hemikonen under alternativet Norton Safe Search.

Detta alternativ finns bara tillgängligt när du inte har valt Identity Safe huvudsida som din hemsida.

Du kan också få åtkomst till följande funktioner på Norton Identity Safe-webbsidan:

Visa

Ger dig möjlighet att välja dina Kort, Inloggningar och Uppgifter i följande vy:

• Miniatyrer

• Matris

Visning

Ger dig möjlighet att kategorisera inloggningsinformation till den möjlighet som finns i listrutan. Listrutan består av multipla kategorier som e-post, banktjänster, shopping och socialt nätverk. Mapparna som skapades vid inloggning visas även i listrutan. Du kan välja mapp från listrutan för att se alla inloggningar i den mappen.

Det här alternativet är endast tillgängligt för inloggningsfunktion.

Sök valv

Ger dig möjlighet att snabbt söka i Kort, Inloggningar och Uppgifter.

Norton Safe Search

Ger dig möjlighet att göra säkrare sökningar på Internet. I Norton Safe Search används Ask.com för att ta fram sökresultat. Du får information om webbplatsens säkerhetsstatus, och Nortons bedömningsikon visas för varje resultat som sökmotorn genererar.

Om Norton Identity Safe

Om Wallet

Om inloggningar

Om Anteckningar

Tack!

Tack för att du använder Norton Support.

< Tillbaka

Denna lösning gjorde det enkelt för mig att hantera mitt problem.

Ja Nej

Hjälp oss att förbättra denna lösning.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

Vad vill du göra nu?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v70463190_identity_safe_standalone_1_sv_se
Operativsystem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 08/08/2013