Återställ en korrigering för att ångra en tidigare reparationssession med Norton Power Eraser

Du kan ångra reparationssessionen och återställa filer eller registernycklar om du tycker att Norton Power Eraser felaktigt har tagit bort en fil eller registerfil på datorn.

Återställa en korrigering

1. Starta Norton Power Eraser.

2. Läs licensavtalet och klicka sedan på Acceptera.

3. Klicka på ikonen Ångra föregående korrigering.

4. Välj den reparationssession du vill ångra i fönstret Tidigare reparationssessioner och klicka sedan på Nästa.

5. Välj de filer du vill återställa i fönstret Tidigare reparationssessioner och klicka på Ångra.

6. Klicka på Starta om nu för att slutföra återställningen.

7. När du har startat om datorn visar Norton Power Eraser återställda filer. Klicka på Klar.

Du kan även göra följande med Norton Power Eraser:

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v70458950_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 18/08/2017