Aktivera och avaktivera automatiska uppgifter

Norton 360 Online kör automatiska uppgifter och arbetar i bakgrunden för att skydda din dator. Dessa automatiska uppgifter inkluderar sökning efter virus, övervakning av din Internetanslutning, uppdatering av säkerhetskopior och nedladdning av skyddsuppdateringar. Dessa aktiviteter körs i bakgrunden när din dator är på.

Om något behöver din uppmärksamhet visar Norton 360 Online ett meddelande som visar aktuell status eller ber dig att göra någonting. Om inga meddelanden visas, så utförs jobbet i Norton 360 Online och datorn är skyddad.

Du kan öppna Norton 360 Online när som helst för att snabbt kontrollera datorns status eller visa skyddsdetaljer.

När en bakgrundsaktivitet pågår visas ett meddelande från Norton 360 Online i meddelandefältet längst till höger i aktivitetsfältet. Du kan se resultatet av de senaste Norton 360 Online-aktiviteterna nästa gång du öppnar huvudfönstret i Norton 360 Online. Om du vill se en aktuell rapport över Norton 360 Online-aktiviteter kan du visa en sammanfattning i fönstret Månadsrapport.

Så här aktiverar eller avaktiverar du automatiska uppgifter

1. Klicka på Inställningar i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Klicka på Schemalagda uppgifter i fönstret Inställningar under Detaljerade inställningar.

3. Gör något av följande på fliken Automatiska uppgifter i fönstret Schemalagda uppgifter :

• Markera funktionen som du vill köra automatiskt.

Markera alla funktioner genom att markera kryssrutan Uppgifter.

• Avmarkera funktionen som du inte vill köra automatiskt.

Avmarkera alla funktioner genom att avmarkera kryssrutan Uppgifter.

4. Klicka på Verkställ.

5. Klicka på Stäng.

Visa månadsrapporten

Om Norton 360 Online-status

Visa information om skyddsfunktionerna

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v7044309_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 09/09/2011