Aktivera Norton-tjänsten

Aktivera först din tjänst om du vill använda alla Norton-funktioner. Aktivering minskar risken för piratkopiering av programvaran och du kan vara säker på att Symantec-programmet du använder är autentiskt.

Om du är ansluten till internet aktiveras tjänsten automatiskt när du startar den för första gången efter installationen. Norton visar ett varningsmeddelande vid varje start om att du inte har aktiverat tjänsten (om produkten inte aktiverades under installationen). Du får även ett aktiveringsmeddelande tills du aktiverar tjänsten.

1. Starta Norton-tjänsten.

2. Klicka på Förnya eller Aktivera nu i huvudfönstret.

Du kan även klicka på Aktivera nu i aktiveringsvarningen.

3. Logga in med autentiseringsuppgifterna för ditt Norton-konto om du uppmanas till det.

4. Gör något av följande:

• Om du har en produktnyckel klickar du på Ange en nyckel skriver in produktnyckeln och följer instruktionerna på skärmen.

• Om du har några licenser tillgängliga markerar du prenumerationen och följer instruktionerna på skärmen.

• Om du vill köpa en licens klickar du på Köp en prenumeration. Du omdirigeras till webbplatsen Norton Store där du kan slutföra ditt köp.