Säkerhetskopiera filer

När du har lagt in dina inställningar för säkerhetskopiering i Norton 360 Online, är det mycket enkelt att säkerhetskopiera. Om du har schemalagt alla säkerhetskopieringar så att de körs automatisk behöver du faktiskt inte göra något alls. Norton 360 Online säkerhetskopierar automatiskt alla uppsättningar när datorn är igång men inte upptagen med andra uppgifter. Men Norton 360 Online säkerhetskopierar inte filerna automatiskt om säkerhetskopian sparas på en cd-, dvd- eller en Blu-ray-skiva. Om du vill säkerhetskopiera till dessa platser måste du utföra vissa åtgärder.

Oavsett om du har angett att Norton 360 Online ska säkerhetskopiera filerna i datorn automatiskt eller ej, kan du alltid köra en säkerhetskopiering. Om du till exempel har lagt till eller ändrat viktiga filer och du vill vara säker på att de är säkra. I detta fall kan du säkerhetskopiera manuellt. Du kan även säkerhetskopiera vid slutet på dagen om du inte vill vänta på att en automatiskt säkerhetskopiering utförs.

Du kan visa information om säkerhetskopieringsaktiviteterna under kategorin Säkerhetskopiering i fönstret Säkerhetshistorik.

Säkerhetskopiera filer

1. Klicka på Säkerhetskopiering i huvudfönstret i Norton 360 Online och sedan på Säkerhetskopiera nu.

2. Följ alla instruktioner som visas i Norton 360 Online för att genomföra säkerhetskopieringen.

Om du till exempel väljer att säkerhetskopiera dina filer till en cd, ombeds du att sätta in en skrivbar skiva.

3. Klicka på Stäng i fönstret Säkerhetskopiering.

Välja en plats för säkerhetskopian

Granska eller ändra ett säkerhetskopieringsschema

Installera en optisk drivrutin för säkerhetskopiering

Ta bort tidigare säkerhetskopierade filer

Om lösningar på problem som kan uppstå vid säkerhetskopiering

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v6958606_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 28/10/2011