Tillåta ett blockerat program

Ibland vill brandväggen i Norton 360 Online blockera vissa program från åtkomst till Internet. Sådana program kan inkludera vissa strömmande medieprogram, nätverksspel eller vanliga affärsprogram som tillhandahålls av din arbetsgivare. Om du vet att programmets Internetaktivitet inte utgör något hot för datorsäkerheten, kan du tillåta att programmet får åtkomst till Internet.

Så här tillåter du ett blockerat program

1. Klicka på Inställningar i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Klicka på Brandvägg i Detaljerade inställningar i fönstret Inställningar.

3. Markera det program som du vill ge åtkomst till Internet på fliken Programregler.

4. Klicka på Tillåt vid programposten i rullgardinsmenyn Åtkomst.

5. Klicka på Verkställ.

Så här tillåter du ett blockerat program från fönstret Säkerhetshistorik

1. Klicka på Uppgifter i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Klicka på Visa säkerhetshistorik under Allmänna uppgifter i fönstret Uppgifter.

3. Välj Brandvägg - aktiviteter i listrutan Visa som finns i fönstret Säkerhetshistorik.

4. Välj den brandväggsaktivitet som är kopplad till det blockerade programmet.

5. Klicka på Mer detaljer.

6. Klicka på Tillåt under Åtgärder i fönstret Säkerhetshistorik - avancerade detaljer.

Programborttagning

Om Programregler

Om den smarta brandväggen

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v6958602_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 31/10/2011