Aktivera Norton Cloud Backup på Windows

Norton Cloud Backup är endast tillgängligt i Windows.

Om din prenumeration inkluderar Cloud Backup får du gratis molnbaserad lagring som en del av din prenumerationsplan. Om du vill kontrollera om Cloud Backup ingår i din prenumeration kan du se Visa enheter och rättigheter i kontot.

Säkerhetskopiering hjälper dig att skydda dina uppgifter om du blir utsatt för utpressningsprogram eller malware, eller om du får allvarliga problem med hårdvaran. Med Cloud Backup kan du säkerhetskopiera filerna från Windows-enheterna till ett säkert molnbaserat lagringsutrymme. Säker molnbaserad lagring skiljer sig från den plats där du normalt lagrar filer på datorn. Olyckor och skador på din dator kan inte skada dina säkerhetskopior eftersom de lagras på en annan plats. Du kan återställa filerna till deras ursprungliga plats eller ladda ner dem till valfri enhet när som helst.

Innan du aktiverar Cloud Backup ska du se till att din Windows-dator har Norton Device Security installerat. Om du vill installera Norton Device Security kan du läsa Ladda ner och installera Norton Device Security.

Aktivera Norton Cloud Backup

1. Starta Norton.

Om du ser fönstret Mitt Norton bredvid Enhetssäkerhet ska du klicka på Öppna.

2. Dubbelklicka på Säkerhetskopia i Nortons huvudfönster och klicka sedan på Säkerhetskopior.

3. I fönstret Inställningar för säkerhetskopia klickar du på fliken Var.

4. Under Säker molnbaserad lagring klickar du på länken Aktivera utan kostnad.

5. När du ser en inloggningsuppmaning anger du e-postadress och lösenord för NortonLifeLock-kontot och klickar på Logga in.

Ibland kan ett avbrott i back-end-tjänst eller serverunderhåll hindra dig från att aktivera din Cloud Backup. I sådana fall kan du försöka att aktivera efter en stund. Kontrollera sidan Status på Norton-tjänst för att se om det uppstått ett avbrott i tjänsten.

När du har aktiverat molnbaserad lagring kan du skapa säkerhetskopian och börja säkerhetskopiera dina filer till säker molnbaserad lagring. Mer information finns i Komma igång med använda Norton Cloud Backup.

Det molnbaserade lagringsutrymmet varierar utifrån olika prenumerationsplaner.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v6958554
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 16/04/2021