Välja en plats för säkerhetskopian

Norton 360 Online har stöd för flera olika typer av lagringsplatser för säkerhetskopieringar. Du kan välja en annan plats om säkerhetskopieringen måste ändras eller om du vill lagra dina säkerhetskopior på flera olika platser som en ytterligare säkerhetsåtgärd.

Välja plats för säkerhetskopian

1. Se till att den enhet som du vill säkerhetskopiera till är ansluten till datorn och påslagen.

2. Klicka på Säkerhetskopiering i huvudfönstret i Norton 360 Online och sedan på Hantera säkerhetskopior.

3. På fliken Var väljer du platsen och enheten där säkerhetskopiorna ska lagras.

Klicka på Uppdatera lista om enheten eller platsen inte visas i listan.

4. Klicka på Spara inställningar.

Om platser för säkerhetskopior

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v6958527_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 09/09/2011