Om säkerhetskopieringar

En av de viktigaste åtgärderna du kan vidta för att skydda värdefull information i din dator är att säkerhetskopiera dina filer regelbundet. Om du förlorar data kan Norton 360 Online återställa dem senare. Om du till exempel råkar ta bort en viktig fil eller om din dator har en hårdvarufel som förstör några filer. I detta fall kan du återställa de förlorade filerna från din säkerhetskopia.

Du kan också använda säkerhetskopior för att förhindra att din dators permanenta hårddisk fylls med gamla och sällan använda filer. När du har säkerhetskopierat dessa filer kan du ta bort dem från din dator och återställa dem senare om du behöver använda dem igen.

Med Norton 360 Online kan du säkerhetskopiera filer till alla de medier som Windows identifierar som lagringsenheter. Du kan säkerhetskopiera till externa hårddiskar, nätverkslagringsmappar, cd-, dvd- och blu-ray-skivor, iPod-spelare, flash-enheter, kameror, smartphones och många andra lagringsenheter.

Alla filer som säkerhetskopierats får en statussymbol. Du kan även se en fils status på fliken Säkerhetskopiering på sidan Egenskaper. Statusikonen visar vilken säkerhetskopieringsstatus de filer som säkerhetskopierats har. Du kan se information om till exempel när var och ett av säkerhetskopieringspaketen säkerhetskopierades senast på fliken Säkerhetskopiering på sidan Egenskaper. Om du inte vill se statusikonerna eller informationen kan du stänga av dessa funktioner.

Oavsett vilken säkerhetskopieringsmetod du väljer så kan du alltid lägga till eller ta bort filer eller mappar från filuppsättningen som du väljer att säkerhetskopiera. Du kan lägga till och ta bort enskilda filer från en säkerhetskopiering med hjälp av snabbmenyn som öppnas när du högerklickar på en fil.

Om förberedelse för säkerhetskopiering

Skapa en ny säkerhetskopia

Säkerhetskopiera filer

Om lösningar på problem som kan uppstå vid säkerhetskopiering

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v6958518_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 28/10/2011