Andra produkter

Om säkerhetskopiering och återställning i Norton

Norton säkerhetskopiering och återställning skyddar din viktiga information och dina mediafiler genom att regelbundet säkerhetskopiera dem. Om något oförutsett inträffar med datorn kan du återställa din värdefulla information från säkerhetskopiorna som Norton 360 Online har skapat.

Om säkerhetskopieringar

Om säkerhetskopieringsuppsättningar

Skapa en ny säkerhetskopia

Säkerhetskopiera filer

Återställa filer

Om lösningar på problem som kan uppstå vid säkerhetskopiering

Tack!

Tack för att du använder Norton Support.

< Tillbaka

Denna lösning gjorde det enkelt för mig att hantera mitt problem.

Ja Nej

Hjälp oss att förbättra denna lösning.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

Vad vill du göra nu?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v6958515_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 28/10/2011