Om fullständigt skydd

Norton 360 Online erbjuder fullständigt skydd av din dator inklusive skydd mot virus, spionprogram och identitetsstöld på Internet, samt även säkerhetskopiering och möjligheter till finjustering av datorn. Du får ett fullständigt skydd mot alla typer av hot och kan arbeta med datorn eller spela på den utan att behöva oroa dig.

När du väl har installerat Norton 360 Online och angivit var säkerhetskopiorna ska lagras, sköter programmet resten. Du behöver inte göra något mer för att vara skyddad. I Norton 360 Online kan du även anpassa brandväggsinställningarna eller skyddet mot reklamprogram eller egen schemaläggning av automatiska aktiviteter.

Norton 360 Online har fyra skyddskategorier:

Datorsäkerhet

Blockerar och tar bort virus och spionprogram från e-post och nedladdade webbplatser, skyddar mot framväxande hot, rensar e-postbilagor och skyddar anslutningar och dataöverföring mellan datorn och Internet.

Identitetsskydd

Hjälper till att skydda mot identitetsstöld, verifierar äktheten hos webbplatser.

Säkerhetskopiering

Säkerhetskopierar alla dina viktiga filer och data till en mängd olika lagringsplatser.

Datoroptimering

Hittar och reparerar vanliga datorproblem, rensar bort oönskade cookies och filer och defragmenterar hårddisken för att optimera datorns prestanda.

Om sökning i Norton 360 Online

Om att säkra dina känsliga data

Om säkerhetskopiering och återställning i Norton

Om datoroptimering