Om att lösa anslutningsproblem

Flera skyddsfunktioner i Norton 360 Online kräver en Internetanslutning. Om du använder en proxyserver för att ansluta till Internet måste du konfigurera inställningarna för proxyservern i Norton 360 Online. Du kan konfigurera inställningar för nätverksproxy i fönstret Administrationsinställningar.

Kontakta Internetleverantören för hjälp om du inte kan ansluta till Internet när du har installerat Norton 360 Online.

Konfigurera Inställningar för nätverksproxy

Om Inställningar för nätverksproxy

Om Läge för bredbandsmätare

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v6958235_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 27/10/2011