Utföra genomsökning för att rensa upp på hårddisken

I en rensningssökning söks dators permanenta hårddisk igenom efter temporära och oanvända filer i syfte att förbättra prestanda och öka tillgängligt diskutrymme. Temporära och oanvända filer tas bort från datorn.

Olika aktiviteter som exempelvis om du har surfat på webben eller installerat olika program, skapar tillfälliga filer. Du kan köra en manuell rensningssökning för att omedelbart ta bort tillfälliga filer.

Rensa upp hårddisken

1. Klicka på Datoroptimering i huvudfönstret i Norton 360 Online och sedan på Kör filrensning.

2. Klicka på Stäng i fönstret Optimering när aktiviteten har slutförts.

Om rensning av onödiga filer på hårddisken

Köra rensning av registret

Om datoroptimering

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v6958036_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 27/10/2011