Om rensning av onödiga filer på hårddisken

Med tiden kommer allt fler tillfälliga och oönskade filer att hamna på hårddisken. Dessa filer kan ta upp en stor del av hårddiskutrymmet och påverka datorns prestanda. Norton 360 Online rensar automatiskt upp på hårddisken

Temporära filer som belamrar datorn kan komma från följande källor:

Programinstallationer

När du installerar program på din dator skapar installationsprocessen temporära filer under installationsprocessen. I vissa fall rensar inte installationsprogrammet bort dessa tillfälliga filer när installationen är avslutad.

Webbläsning

När du läser en webbsida laddar din webbläsare ned texten och bilderna som utgör sidans innehåll. När du läst färdigt sidan, kan webbläsaren lämna kvar det nedladdade innehållet på din dator. Det nedladdade innehållet hjälper att visa webbsidan snabbare om du öppnar sidan igen. Webbläsarfilerna blir med tiden allt fler.

Programfel

Under normalt arbete skapar vissa program tillfälliga filer för att förbättra effektiviteten när du arbetar. Om ett program avslutas oväntat p.g.a. programfel kan dessa temporära filer lämnas kvar.

Utföra genomsökning för att rensa upp på hårddisken

Om hårddisks- och filfragmentering

Om datoroptimering

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v6958033_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 27/10/2011