Typer av hot

Hot består av program som uppsåtligt skapats för att förstöra, modifiera, röja eller blockera dina data.

Hot delas in i följande kategorier:

Virus

Virus är små program som fäster sig själva vid andra program och kopierar sig själva.

Maskar

Maskar liknar virus på så sätt att de kopierar sig själva från dator till dator, men de fäster inte sig själva vid andra program.

Trojaner

Dessa är destruktiva program som gör anspråk på att vara andra typer av program men kan orsaka skador när de körs.

Norton 360 Online söker igenom din dator efter virus, maskar, trojaner och andra avsiktligt destruktiva program. Programmet övervakar också din Internetanslutning för att skydda dig från hot på Internet som utnyttjar programs sårbarhet.

Typer av risker

Typer av virus

Åtgärder om en säkerhetsrisk hittas

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v6958027_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 27/10/2011