Om datoroptimering

Norton 360 Online tillhandahåller ett fullständigt skydd av datorn, vilket innefattar funktionen Datoroptimering som höjer datorns prestanda. Datoroptimering trimmar datorn så att den alltid befinner sig på topp.

Norton 360 Online finjusterar datorn och ser till att den går jämt med hjälp av olika tekniker, såsom optimering av hårddisken och radering av oanvända tillfälliga filer.

Datorsäkerhet upptäcker vanliga datorproblem och reparerar dessa. Programmet tar dessutom bort cookies som inte används och defragmenterar hårddisken.

Om hårddisks- och filfragmentering

Om rensning av onödiga filer på hårddisken

Om fullständigt skydd

Om Norton 360 Online

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v6943873_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 27/10/2011