Visa månadsrapporten

I månadsrapporten kan du se på vilka sätt Norton 360 Online har skyddat dig de senaste 30 dagarna. I den här rapporten kan du se olika aktiviteter som Norton 360 Online utfört för att skydda datorn.

I månadsrapporten kan du se information om följande aktiviteter:

• hur många hot som upptäckts på datorn

• hur många nätfiskewebbplatser och autentiserade webbplatser du har besökt

• hur många filer du har säkerhetskopierat

• hur många oönskade filer och gamla poster i Windows-registret som tagits bort

Om du inte vill att månadsrapporten ska visas automatiskt kan du göra något av följande:

• Markera alternativet Visa inte månadsrapporter automatiskt i fönstret Månadsrapport.

• Stäng av alternativet Månadsrapport i fönstret Administrationsinställningar.

Så här öppnar du Månadsrapporten

1. Klicka på Uppgifter i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Klicka på Visa månadsrapport i fönstret Uppgifter.

3. Klicka på Stäng.

Om månadsrapporten

Om Norton 360 Online

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v6943864_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 07/11/2011