Följa upp säkerhetsstatusindikatorer

Om datorn påträffar ett hot eller en risk så visas säkerhetsstatus längst upp i huvudfönstret. När en statusindikator visar en status, kan du vidta åtgärder för att förbättra din skyddsstatus. Skyddet baseras på vilka program som finns installerade på datorn. Du kan förbättra skyddsstatusen genom att se till att alla installerade program är uppdaterade.

Om systemets status eller skyddskategoriernas status markeras med Hotad eller Varning så kan du lösa säkerhetsproblemen direkt via huvudfönstret.

Reagera på statusindikatorer

1. Klicka på Åtgärda i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Följ instruktionerna på skärmen.

Om Norton 360 Online-status

Om huvudfönstret i Norton 360 Online