Norton-prenumerationen som begärts via banköverföring har inte erhållits

Plusgiro är en betalningsmetod som accepteras av Norton Online Store i Sverige. Med denna betalningsmetod kan du skicka en order och sedan överföra pengar för ditt inköp till Symantecs betalningsprocessor Global Collect.

När du skickar din order till Norton Online Store så får du anvisningar på skärmen och via e-post om hur du ska skicka betalningen. När din betalning har mottagits och behandlats får du ett nytt e-postmeddelande med anvisningar om hur du erhåller produkten du har köpt. Det kan ta upp till två veckor att behandla betalningen.

Jag vill kontrollera min orderstatus.

• Du kan kontrollera orderstatus genom att gå till ditt Norton-konto. Detaljerade anvisningar finns i Kontrollera orderstatus i Norton Online Store.

Några vanliga typer av orderstatus för Plusgiro och vad de innebär:

• Stängd - Din betalning har mottagits och din order är slutförd. Du kan ladda ner din produkt, din prenumeration har uppdaterats eller du har fått din förnyelsekod.

• Återbetalad - Din order har återbetalats.

Jag har skickat min betalning men fortfarande inte fått någon bekräftelse via e-post.

• Det kan ta upp till två veckor efter att betalningen har skickats via Plusgiro innan ordern slutförs. Om du fortfarande inte har fått någon bekräftelse via e-post efter två veckor, kan du se orderstatusen i ditt Norton-konto. Detaljerade anvisningar finns i Kontrollera orderstatus i Norton Online Store.

Om din order är stängd kan du ladda ner eller hämta nödvändig orderinformation från ditt Norton-konto. Du bör också ha fått din bekräftelse via e-post. Kontrollera om du har något e-postmeddelande med följande uppgifter i din inkorg eller skräppostmapp:

• Skickat från: Norton Store [orders@mail.norton.com]

• Ämne: Din orderbekräftelse från Norton för order #NPXXXXXXX (ditt ordernummer)

Om det är mer än två veckor sedan du skickade betalningen ska du kontakta Norton Support och ha ditt inköpsbevis till hands.

< Tillbaka

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.