Jag har inte fått min Norton-produkt som jag har beställt via internetbank eller onlineöverföring.

Internetbank eller onlineöverföring är en betalningsmetod som accepteras av Norton Online Store på vissa platser i ett begränsat antal länder. Med den här betalningsmetoden kan du skicka en order och sedan skicka betalningen via internetbanken genom att logga in på bankens webbplats och bekräfta betalningen av ditt inköp gentemot Symantecs betalningsprocessor Global Collect

När du skickar din order till Norton Online Store uppmanas du att välja bank och dirigeras sedan till bankens webbplats för att skicka betalningen. När din betalning har mottagits och behandlats får du ett nytt e-postmeddelande med anvisningar om hur du erhåller produkten du har köpt. Det kan ta upp till 48 timmar att behandla betalningen.

Jag vill kontrollera min orderstatus.

• Du kan kontrollera orderstatus genom att gå till ditt Norton-konto. Detaljerade anvisningar finns i Kontrollera orderstatus i Norton Online Store.

Några vanliga typer av orderstatus för internetbank och vad de innebär:

• Stängd - Din betalning har mottagits och din order är slutförd. Du kan ladda ner din produkt, din prenumeration har uppdaterats eller du har fått din förnyelsekod.

• Återbetalad - Din order har återbetalats.

Jag har skickat min betalning men fortfarande inte fått någon bekräftelse via e-post.

• Internetbank eller onlineorder kan ta upp till 48 timmar för att slutföra transaktionen när betalningen har skickats. Om du fortfarande inte har fått någon bekräftelse via e-post efter 48 timmar kan du kontrollera orderstatusen genom att gå till ditt Norton-konto. Detaljerade anvisningar finns i Kontrollera orderstatus i Norton Online Store.

Om din order är stängd kan du ladda ner eller hämta nödvändig orderinformation från ditt Norton-konto. Du bör också ha fått din bekräftelse via e-post. Kontrollera om du har något e-postmeddelande med följande uppgifter i din inkorg eller skräppostmapp:

• Skickat från: Norton Store [orders@mail.norton.com]

• Ämne: Norton Store - Orderbekräftelse för order #NPXXXXXXX (ditt ordernummer)

Om det är mer än en vecka sedan du skickade din betalning ska du kontakta Norton Support och ha ditt inköpsbevis till hands.

< Tillbaka

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.