Kontrollera orderstatus i Norton Online Store

Kontrollera status för din order i Norton Online Store

1. Logga in på Norton för att visa din order.

Välj Bekräfta order om du uppmanas till det. Mer information finns i Meddelandet "Bekräfta ditt köp" visas när jag loggar in på mitt Norton-konto.

2. Om du vill titta närmare på en order kan du klicka på den. Vanliga orderstatusdefinitioner:

• Stängd - Din betalning har mottagits och din order är slutförd. Du kan ladda ner din produkt, din prenumeration har uppdaterats eller du har fått din förnyelsekod.

• Återbetalad - Din order har återbetalats.

• Avbruten - Din order har avbrutits och ditt kreditkort har inte debiterats.

3. Om beställningen inte visas i ditt Norton-konto kan du hitta mer information om behandlingstiden för ordern i Beställa en produkt eller en prenumeration från Norton Online Store via internetbank eller överföring