Så här gör du om du blir ombedd att förnya din Norton-prenumeration

Om Norton-tjänsten har upphört måste du förnya din prenumeration med en ny produktnyckel eller förnyelsekod. Du får en förnyelsekod när du förnyar den befintliga prenumerationen.

Förnya din Norton-prenumeration

Du får en ny produktnyckel om du köper en ny prenumeration. Du måste ange produktnyckeln för att aktivera tjänsten.

Gör så här om du nyligen har förnyat din Norton-prenumeration eller har köpt en ny prenumeration men ändå blir ombedd att förnya produkten:

Du kan inte aktivera en Norton-tjänst med en produktnyckel eller förnyelsekod som gäller för en annan Norton-tjänst. Du kan till exempel inte aktivera Norton 360 med en produktnyckel eller förnyelsekod som tillhör Norton Internet Security. Två olika versioner av samma Norton-tjänst behandlas dessutom som två olika tjänster. Norton 360 och Norton 360 Premier är till exempel två olika tjänster.

Om produktnyckeln eller förnyelsekoden tillhör den Norton-tjänst som är installerad på datorn kan du aktivera den med produktnyckeln eller förnyelsekoden.

Gör så här om produktnyckeln eller förnyelsekoden inte tillhör den Norton-tjänst som är installerad på datorn:

Om du har uppgraderat din befintliga Norton-tjänst måste du avinstallera den från datorn och ladda ner och installera den uppgraderade Norton-tjänsten.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v68204730_NortonM_Retail_1_sv_se
Operativsystem: Mac OS X, Windows
Senast ändrat: 19/06/2017