Norton installeras inte efter starten av nedladdningshanteraren

Det här problemet uppstår när du installerar den nya Norton-produkten över en befintlig version av Norton-produkten. Åtgärda detta genom att avinstallera den befintliga versionen av Norton och installera den version du nyligen köpte.

Kör verktyget Norton Remove and Reinstall

Om Norton Family är installerat, ska det avinstalleras innan du kör verktyget Norton Remove and Reinstall.

1. Ladda ner Norton Remove and Reinstall-verktyget.

Spara filen på skrivbordet i Windows. I några webbläsare sparas filen automatiskt till dess standardplats.

2. Tryck på Ctrl + J för att öppna fönstret Nedladdningar i webbläsaren.

3. Dubbelklicka på ikonen NRnR.

4. Läs igenom licensavtalet och klicka på Godkänn.

5. Klicka på Avancerade alternativ.

6. Klicka på Ta endast bort.

7. Klicka på Ta bort.

8. Klicka på Starta om nu.

Installera om Norton-produkten enligt anvisningarna på skärmen när datorn har startats om.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v67735351_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 01/09/2017