Läs vad du ska göra om du inte hittar Norton-prenumerationen på kontot

Om du inte hittar Norton-produkten när du loggat in på ditt konto, kan du ha loggat in på fel konto eller så är köpet kopplat till ett annat konto.

Kontrollera om du har skapat ett konto med en gammal e-postadress om du inte hittar prenumerationen i kontot. Kontakta Kundtjänst och Kundtjänst och support för hjälp om du inte har tillgång till din gamla e-post.

Kontakta oss

Välj något av följande, beroende på situationen:

För Kina, Japan och Korea: Hitta produktnyckeln i köpbekräftelsen som du fick via e-post om Norton-produkten inte är registrerad på kontot. Följ anvisningarna i avsnittet Jag har en produktnyckel och vill lägga till en Norton-prenumeration till mitt konto.

Jag har köpt min Norton-prenumeration från Norton Online Store

Om produkten införskaffats via Norton Online Store måste du logga in på kontot med den e-postadress som användes vid köpet.

Om du är osäker på vilken e-postadress det var, kan vi hjälpa dig hitta den rätta bland dina e-postadresser.

1. Logga in på ditt konto.

2. På fliken Logga in klickar du på Har du glömt lösenordet?

3. Ange den e-postadress som du tror att du använde när du köpte eller registrerade din produkt.

4. Sök efter ett e-postmeddelande från Norton i det e-postkontot.

Du borde få ett e-postmeddelande med en länk för återställning av lösenordet, eller ett meddelande om att inget konto är kopplat till denna e-postadress.

• Om det inte finns något konto kopplat till e-postadressen går du till steg 1 och försöker med en annan e-postadress. Upprepa de här stegen tills du hittar kontot som användes vid köpet.

• Om du får ett e-postmeddelandet för lösenordsåterställning följer du stegen i det. Klicka sedan på Hantera mina prenumerationer och leta reda på din produkt.

Om du inte hittar Norton-prenumerationen kan den vara kopplad till ett annat Norton-konto. Upprepa de här stegen med en annan e-postadress tills du hittar kontot som användes vid köpet.

Jag har en produktnyckel och vill lägga till en Norton-prenumeration till mitt konto

Om du har en produktnyckel kan du lägga till en Norton-prenumeration till ditt konto med den nyckeln. När produkten har lagts till, laddar du ner och installerar den på den aktuella enheten eller på en annan enhet.

1. Logga in på ditt konto.

2. Om du inte redan är inloggad på ditt konto, blir du ombedd att logga in. Ange e-postadressen och lösenordet för ditt konto och klicka på Logga in.

3. I fönstret Kom igång klickar du på Ange en ny produktnyckel.

Ange produktnyckeln och klicka på >.

Om du ser meddelandet "För att börja prenumerationen ska du ange fakturainformation och produktnyckel på norton.com/enroll" kan du läsa Ladda ner din Norton-produkt som du har köpt hos en återförsäljare.

Produktnyckeln är en kombination av alfabetiska och numeriska tecken. Den innehåller inga specialtecken.

4. Klicka på Godkänn och ladda ner.

Du uppmanas att ladda ner produkten.

Produkten läggs nu till på ditt konto. Du kan logga in på kontot för att hantera tjänster eller ladda ner Norton-produkten till en annan enhet.

Jag vill lägga till Norton-produkten som var förinstallerad på enheten till mitt konto

1. Öppna Norton Device Security-produkten.

2. Klicka på Hjälp och sedan på Konto.

3. Följ anvisningarna för att logga in på ditt befintliga konto.

När du har loggat in på kontot läggs produkten till i kontot så att du kan hantera dina tjänster eller ladda ner den till en annan enhet.

Jag fick en Norton-produkt från en tjänsteleverantör

Om du fick Norton-produkten från en tjänsteleverantör kan du läsa Visa Norton-produkterna du fick från tjänsteleverantören i Norton-kontot .

Jag vill avbryta den kostnadsfria testversionen av Norton Secure VPN

Prenumerationen upphör inte automatiskt när du avinstallerar Norton Secure VPN-appen.

Du kan inte avsluta testversionen av Norton Secure VPN från kontot. Du måste avbryta den via prenumerationsinställningarna i Play Store eller App Store.

Mer information om hur du avbryter eller ändrar dina prenumerationer finns i följande artiklar.