Fel: "5013,3"

Dessa anvisningar avser aktuell version av Norton. Om du har en äldre version, eller om du inte vet vilken produktversion du har, kan du gå till Norton Update Center.

STEG 1

Ladda ner och kör Norton Power Eraser

1. Ladda ner Norton Power Eraser.

2. Klicka på Spara.

Välj att spara filen på skrivbordet och klicka sedan på Spara.

3. Dubbelklicka på filen NPE.exe för att köra Norton Power Eraser.

Om fönstret User account control visas klickar du på Ja eller Fortsätt.

4. Läs igenom licensavtalet och klicka på Godkänn.

5. Klicka på ikonen Sök efter risker i Norton Power Eraser -fönstret.

6. Norton Power Eraser utför som standard en rootkitsökning vilken kräver att systemet startas om. Klicka på Starta om när du uppmanas att starta om datorn. Om du inte vill utföra rootkitsökningen går du till Inställningar och avmarkerar alternativet Inkludera rootkitsökning (kräver omstart av datorn).

7. När datorn har startats om så startar sökningen automatiskt. Följ anvisningarna på skärmen.

STEG 2

Aktivera Manipuleringsskydd för Norton-produkter

1. Starta Norton.

2. Klicka på Inställningar.

3. Markera Nortons manipuleringsskydd under Snabbkontroller.

4. Klicka på Stäng.

STEG 3

Aktivera tjänsten Base Filtering Engine

1. Öppna dialogrutan Kör genom att trycka på Windows -tangenten + R.

2. Skriv följande text och tryck sedan på Enter :

services.msc

Om fönstret Kontroll av användarkonto visas klickar du på Ja eller Fortsätt.

3. Dubbelklicka på Base Filtering Engine i kolumnen Namn i dialogrutan Tjänster.

4. Kontrollera att Automatiskt visas till höger om Startmetod.

Om Starttyp inte är Automatiskt klickar du på Automatiskt i listrutan.

5. Kontrollera att Startad visas till höger om Tjänststatus.

Om Tjänststatus inte anges som Startad klickar du på Starta.

6. Klicka på OK.

7. Stäng fönstret Tjänster.

8. Starta om datorn.

Gå till steg 4 om felmeddelandet fortfarande visas, eller om du inte hittar Base Filtering Engine -tjänsten.

STEG 4

Ladda ner och kör korrigeringsverktyget

Korrigeringsverktyget är inte kompatibelt med Windows XP. Windows XP-användare måste kontakta Norton-support.

1. Ladda ner korrigeringsverktyget .

Spara filen på skrivbordet i Windows.

2. Dubbelklicka på filen BaseFilterEngineFix.exe på skrivbordet.

Genom att köra verktyget godkänner du användaravtalet.

3. Om du blir ombedd att installera .NET Framework 3.5, klickar du på Ladda ner och installera denna funktion.

4. Klicka på Tillämpa korrigering i fönstret Base Filter Engine-reparation.

Korrigeringsverktyget reparerar tillämpliga Base Filter Engine-registernycklar.

5. Klicka på Starta om nu.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v67301753_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 20/03/2018