Leta rätt på fakturan för ditt inköp från Norton Online Store eller debiteringen för Nortons automatiska förnyelse

Det bekräftelsemeddelande som du fick för Nortons automatiska förnyelsetjänst är din faktura för köpet. Bekräftelsemeddelandet kan finnas i din inkorg eller i din mapp för skräppost. Bekräftelsemeddelandet innehåller nödvändig information om skatter och orderbelopp.

Skriv ut eller ladda ner fakturan

1. Logga in på Norton för att skriva ut eller ladda ner fakturan.

2. Klicka på Ordernummer i Beställningshistorik för att visa/skriva ut fakturan.

Om du behöver hjälp med att logga in på kontot läser du Översikt över Norton-konto.