Andra produkter

Fel: "3048,1"

Dessa anvisningar avser aktuell version av Norton. Om du har en äldre version, eller om du inte vet vilken produktversion du har, kan du gå till Norton Update Center.

Kör LiveUpdate

  1. Starta Norton.

  2. Dubbelklicka på Säkerhet i huvudfönstret och sedan på LiveUpdate.

  3. Klicka på OK när Norton LiveUpdate har slutförts.

  4. Fortsätt köra LiveUpdate tills du ser meddelandet "Din Norton-produkt har de senaste skyddsuppdateringarna".

  5. Avsluta alla program och starta om datorn.

Tack!

Tack för att du använder Norton Support.

< Tillbaka

Denna lösning gjorde det enkelt för mig att hantera mitt problem.

Ja Nej

Hjälp oss att förbättra denna lösning.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

Vad vill du göra nu?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v66552011_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 07/11/2018