Förnya Norton for Mac-prenumerationen med förnyelsekoden

När din prenumeration på en Norton-produkt för Mac upphör eller snart kommer att upphöra visas ett meddelande om detta. Om du redan har en förnyelsekod för prenumerationen så kan du förnya prenumerationen med den. Om du inte har en förnyelsekod för prenumerationen så kan du besöka Norton Online Store och förnya prenumerationen.

Följ anvisningarna i något av följande avsnitt (välj det alternativ som passar din situation):

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v66500809_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Mac OS X
Senast ändrat: 15/11/2018