Lägga till en extra licens för Norton Anti-Theft

Om du har köpt ytterligare en licensnyckel för Norton Anti-Theft kan du använda den licensnyckeln och skydda dina enheter med Norton Anti-Theft.

Om du har Norton Mobile Security kan du inte välja alternativet Lägg till enhet eftersom du bara får installera Norton Anti-Theft på en Androidenhet med licensen för Norton Mobile Security. Om du vill köpa en Norton Anti-Theft-licens för en dator Köpa licens för Norton Anti-Theft

Så här lägger du till en extra licens för Norton Anti-Theft

1. Öppna en webbläsare och gå till https://antitheft.norton.com

2. Klicka på Logga in härNorton Anti-Theft -sidan.

3. På sidan som öppnas loggar du in på ditt konto med dina inloggningsuppgifter för Norton-kontot.

4. Klicka på Lägg till enhet på sidan Norton Anti-Theft.

5. Klicka på Lägg till Norton Anti-Theft-licens på sidan Konfigurera Norton Anti-Theft.

6. Ange produktnyckeln i rutan Produktnyckel på sidan Lägg till Norton Anti-Theft-licens.

7. Klicka på Bekräfta.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v65914792_NAT_Retail_1_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 25/04/2013